Beograd, Braće Jerković 201e +381 11 3970 566 +381 11 2473 130

KOMPANIJA

Naša firma Auto Rašuo osnovana je 1996 god.Specijalizovani smo za sevisiranje, održavanje i popravku vozila.
Od servisnih usluga nudimo vam кompletne mehaničarske usluge.
Osim servisiranja nudimo Vam i mogućnost kupovine originalnih i alternativnih delova. Sve delove možete kupiti u maloprodajnom centru koji se nalazi u sklopu našeg servisa.
MISIJA

Želimo poboljšati Vaš svet u auto industriji. Pružati pomoć u iskorišćavanju svih mogućnosti tehnologije, kako današnje tako i sutrašnje. Približavanjem novih tehnologija svim staležima društva, potpomažemo izgradnju novog modernog društva.
VIZIJA

Vizija Auto Rašua jeste očuvanje i unapređenje pozicije na tržištu. Težimo ka unapređenju u osnovnoj delatnosti koja podrazumeva Auto servis i prodaju delova, kao i preuzimanje liderske pozicije u drugim nišama poslovanja za ostale proizvode iz naše ponude.
NAŠ MOTO

Kvalitet proizvoda, usluga, pristupačna cena i pre svega briga o kupcu.

Jednostavna formula: Vaše zadovoljstvo = naš uspeh!
CILJ

Naš osnovni naš cilj je da kupcima i klijentima pružimo u svakom momentu što više za uloženi novac, ceneći njihovo vreme i veru u nas. Zauzvrat stičemo stalne klijente, partnere i saradnike. Za sada smo u tome uspeli, a nastojaćemo da tako ostane i u narednim godinama.

“Pravi uspeh nikada nije proizvod slučajnosti, već rezultat osmišljenog timskog rada i velikog truda.” U poslovanju sa nama nema gubitnika već naprotiv, SVI su na dobitku!